Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/11/2023

Рішення сесії від 14.11.2023 № 1680 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг як постійно діючого робочого органу Старосамбірської міської ради, затвердження його структури, Положення та Регламенту»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 14 листопада 2023р.                         м. Старий Самбір                             №1680

Про утворення Центру надання адміністративних послуг як постійно діючого робочого органу Старосамбірської міської ради, затвердження його структури, Положення та Регламенту

            Керуючись п.6 ч.1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання вимог ст.12 Закону України «Про адміністративні послуги», з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 року №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг»,  постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року  №588 «Про затвердження Примірного регламенту Центр надання адміністративних послуг» та  Розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523-р, з метою створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних і юридичних осіб щодо отримання адміністративних послуг Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити Центр надання адміністративних послуг Старосамбірської міської ради (ЦНАП) як постійно діючий робочий орган Старосамбірської міської ради

2.Покласти на відділ «Центр надання адміністративних послуг» Старосамбірської міської ради забезпечення надання адміністративних послуг, координацію роботи ЦНАПу, організацію його діяльності як постійно діючого робочого органу

3. Затвердити відповідну організаційну структуру Центру надання адміністративних послуг  Старосамбірської міської ради як постійно діючого робочого органу згідно з додатком 1.

4.Затвердити Положення про Центр надання адміністративних послуг Старосамбірської міської ради як постійно діючого робочого органу та Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг»  згідно з додатком 2 та додатком 3.

5. Затвердити Регламент Центру надання адміністративних послуг Старосамбірської міської ради як постійно діючого робочого органу згідно з додатком 4.

6.Затвердити (в новій редакції) Перелік адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Старосамбірської міської ради як постійно діючого робочого органу згідно з додатком 5.

7.Координацію та контроль за діяльністю Центру надання адміністративних послуг Старосамбірської міської ради як постійно діючого робочого органу  покласти на начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Старосамбірської міської ради.

 8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – депутат А.Борецький).

 

 

Міський голова                                                Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: