Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

07/03/2024

Рішення сесії від 22.02.2024 № 1779 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Товариству культури львівських угорців для обслуговування Меморіального парку жертвам сталінських репресій в м.Старий Самбір, вул.Помаранчевої революції на території Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

30 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 22 лютого 2024р.                              м. Старий Самбір                          № 1779

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Товариству культури львівських угорців для обслуговування Меморіального парку жертвам сталінських репресій в м.Старий Самбір, вул.Помаранчевої революції на території Старосамбірської міської ради

Розглянувши заяву Товариства культури львівських угорців про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування Меморіального парку жертвам сталінських репресій в м.Старий Самбір, вул. Помаранчевої революції на території Старосамбірської міської ради, керуючись ст. 12, 92, 124, 186 Земельного Кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада -

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Товариству культури львівських угорців на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,1550 га для обслуговування Меморіального парку жертвам сталінських репресій в м.Старий Самбір, вул. Помаранчевої революції на території Старосамбірської міської ради.

2. Товариству культури львівських угорців розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,1550 га для обслуговування Меморіального парку жертвам сталінських репресій в м.Старий Самбір, вул.Помаранчевої революції подати на погодження та затвердження згідно вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

Міський голова                                                       Ігор ТРУХИМ