Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

08/03/2024

Рішення сесії від 22.02.2024 № 1798 «Про затвердження розвитку та фінансової підтримки КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» на 2024 рік»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

30 сесія восьмого скликання

РІШЕННЯ

від 22 лютого 2024р.                                м. Старий Самбір                          № 1798

Про затвердження розвитку та фінансової підтримки КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» на 2024 рік

       Розглянувши запропоновану КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» програму розвитку та фінансової підтримки на 2024 рік, беручи до уваги висновки постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, відповідно до Бюджетного кодексу та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

            ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити «Програму розвитку та фінансової підтримки КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» на 2024 рік» (додається).

            2. Контроль за виконанням даної програми покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

            Міський голова                                          Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: