Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

17/05/2024

Розпорядження від 17.05.2024 № 64/02-06 «Про скликання 32 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 17 травня 2024р.                  м. Старий Самбір                          № 64/02-06

Про скликання 32 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

        Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

1. Скликати 32 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 28 травня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 32 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 4625110100:03:003:0244) по вул. Дністрова в м. Старий Самбір Самбірського району Львівської області».

2.4. Про внесення змін до плану заходів на виконання програм Старосамбірської міської ради на 2024 рік.

2.5. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік.

2.6. Про передачу матеріальних цінностей та грошових коштів.

2.7. Про надання згоди на списання матеріальних цінностей Лаврівського дитячого будинку.

2.8. Про призначення на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

2.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Стара Сіль на території Старосамбірської міської ради гр. Новосельської І.І.

2.12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту на території Старосамбірської міської ради.

2.13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 4625180600:03:000:0038, що передається в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

2.14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 4625180200:03:000:0027, що передається в оренду ТОВ«Юкрейн Тауер Компані».

2.15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється та надання у постійне користування ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» на території Старосамбірської міської ради.

2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для обслуговування нежитлових будівель у м. Старий Самбір вул. Зарічна,12-А.

2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту ТзОВ «ЮСЕНКО НАДРА».

2.18. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

2.19. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в с.Торгановичі, вул.Центральна, 96 гр. Лоїшу І.В.

2.20. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі (торговий павільйон) в м. Старий Самбір, вул. Орла, № 29 «а» на території Старосамбірської міської ради гр. Товарницькій М.І.

2.21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення в м. Старий Самбір, вул. Л.Галицького, № 1ж на території Старосамбірської міської ради гр.ЛешковичуІ.І.

2.22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування залізничної гілки ПАТ «УКРНАФТА» на території Старосамбірської міської ради.

2.23. Про надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств, для обслуговування виробничої бази з ТзОВ «Старосамбірська СПМК», яка розташована в м. Старий Самбір вул.Вітовського, 45.

2.24. Про надання дозволу на розподіл та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки несільськогосподарського призначення (03.03 для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги), площею 5,50га, кадастровий номер 4625110100:03:003:0244 в м.Старий Самбір, вул.Дністрова зі зміною її цільового призначення.

2.25. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства гр. Затварському А.В.

2.26. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ФГ «НИВА».

2.27. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,00га в с. Торчиновичі на території Старосамбірської міської ради.

2.28. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4,00га в с. Торчиновичі на території Старосамбірської міської ради.

2.29. Про внесення змін в рішення 31 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради №1884 від 09.04.2024 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Созанській В.І. для обслуговування нежитлової будівлі (магазину) в с. Морозовичі, вул.Центральна, № 43/а на території Старосамбірської міської ради».

2.30 Про виключення земельної ділянки з переліку земельних ділянок комунальної власності Старосамбірської міської ради, призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

2.31. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінки земельної ділянки з додатком.

2.32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. ЛозякВ.М.

2.33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Ковальчук Я.І.

2.34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Ковальчук Ю.І.

2.35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Жидик М.В.

2.36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Дашко О.В.

2.37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Француз Я. Я.

2.38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Француз О.Я.

2.39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Вольський Н.В.

2.40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Янковська Л.А.

2.41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Хомич А.І.

2.42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Лешкович Я.І.

2.43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Цегенько В.Д.

2.44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Пупа Р.Р.

2.45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Коминар Л.І.

2.46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Бакай О.В.

2.47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Мрочко Н.П.

2.48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Волощак П.А.

2.49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Чекаса Р.М.

2.50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Земянський Ю.Т.

2.51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Медвідь І.О.

2.52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Трач І.І

2.53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Сокільник Л.І.

2.54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Титух М.Р.

2.55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Курій П.І.

2.56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Барбілова О.Г.

2.57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Нанівська С.С.

2.58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Сигерич П.В.

2.59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Лоїш О.П.

2.60. Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів села Великосілля Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження Статуту закладу освіти.

2.61. Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ст. села Воля Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження Статуту закладу освіти.

2.62. Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів села Страшевичі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження Статуту закладу освіти.

2.63. Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів імені Степана Петрівського с. Тершів Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження Статуту закладу освіти.

2.64. Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів села Торчиновичі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження Статуту закладу освіти.

2.65. Про призупинення набору здобувачів освіти до 10 класу ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Стрільбичі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.66. Про призупинення набору здобувачів освіти до 10 класу НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО с.Велика Лінина» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.67. Про призупинення набору здобувачів освіти до 10 класу НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. –ЗДО смт.Стара Сіль» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.68. Про розгляд заяви Цебрик Ганни Андріївни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.69. Про розгляд заяви Думича Михайла Івановича, мешканця с.Стара Ропа щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.70. Про розгляд заяви Колодруба Зіновія Михайловича, мешканця с.Росохи щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.71. Про розгляд заяви Котлобая Максима, мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.72. Про розгляд заяви Барбарак Віри Володимирівни, мешканки с.Страшевичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.73. Про розгляд заяви Волошин Галини Миколаївни, мешканки с.Біличі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.74. Про розгляд заяви Лимака Миколи Івановича, мешканця с.Воля щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.75. Про розгляд заяви Жидик Ольги Станіславівни, мешканки с.Морозовичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.76. Про розгляд заяви Костя Михайла Михайловича, мешканця с.Волошиново щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.77. Про розгляд заяви Подолець Галини Степанівни, мешканки с.Торчиновичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.78. Про розгляд заяви Максимич Парасковії Іванівни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.79. Про розгляд заяви Фалата Олега Романовича, мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.80. Про розгляд заяви Кудли Дмитра Ігоровича, мешканця с-ща Стара Сіль щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.81. Про розгляд заяви Стецика Андрія Івановича, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.82. Про розгляд заяви Лисейка Андрія Дмитровича, мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.83. Про розгляд заяви Усарової Оксани Іванівни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Дубаса Андрія Володимировича.

2.84. Про розгляд заяви Лилиш Оксани Богданівни, мешканки с.Воля щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Лилиш Іванни Юріївни.

2.85. Про розгляд заяви Луцик Наталії Володимирівни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Луцика Олександра Васильовича.

2.86. Про розгляд заяви Терлецької Ганни Ярославівни, мешканки с.Волошиново щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Терлецького Романа Романовича.

2.87. Про розгляд заяви Дяків Наталії Василівни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дядька Дяківа Івана Миколайовича.

2.88. Про розгляд заяви Костя Дмитра Олеговича, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.89. Про розгляд заяви Слохиняка Богдана Осиповича, мешканки с.Страшевичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.90. Про розгляд заяви Левицького Миколи Григоровича, мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.91. Про розгляд заяви Терлецького Мирослава Михайловича, мешканки с.Росохи щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.92. Про розгляд заяви Овадюка Іллі Семеновича, мешканця с-ща Стара Сіль щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.93. Про розгляд заяви Головач Лілії Ярославівни, мешканки с.Велика Лінина щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.94. Про розгляд заяви Бачинського Володимира Миколайовича, мешканця с.Страшевичі щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

 

 

Міський голова                                              Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення