Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

13/06/2024

Розпорядження від 13.06.2024 № 74 «Про набори даних Старосамбірської міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13 червня 2024 року                        Старий Самбір                            №74

Про набори даних Старосамбірської міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних

З метою забезпечення реалізації прозорої та підзвітної діяльності Старосамбірської міської ради, реалізації права громадян на доступ до публічної інформації, на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13.01.2011 №2939-VI, постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» (зі змінами) та п.п. 1, 19, 20, ч. 4 ст.42. ч.1. ст. 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити Порядок оприлюднення наборів даних Старосамбірської міської ради у формі відкритих даних (додаток 1).

2. Затвердити Перелік наборів даних Старосамбірської міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних та відповідальних осіб за оприлюднення публічної інформації (додаток 2).

3. Затвердити Загальні вимоги до наборів даних Старосамбірської міської ради, які оприлюднюються у формі відкритих даних (додаток 3).

4. Визначити внутрішнім структурним підрозділом відповідальним за оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних загальний відділ апарату виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

5. Розпорядникам інформації Старосамбірської міської ради забезпечити своєчасність та повноту подання наборів даних, враховуючи вимоги Порядку, загальні вимоги до наборів даних, які оприлюднюються на Порталі відкритих даних та перелік наборів даних Старосамбірської міської ради.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                            Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення