Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

14/08/2024

Розпорядження від 14.08.2024 № 101/02-06 «Про скликання 35 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 серпня 2024р.              м. Старий Самбір               № 101/02-06       

Про скликання 35 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

1. Скликати 35 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 22 серпня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 35 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про присвоєння старостам рангів посадових осіб місцевого самоврядування.

            2.4. Про внесення змін до плану діяльності Старосамбірської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.

            2.5. Про внесення змін до Програми безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2024 рік.

            2.6. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Старосамбірської міської ради «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» на 2024 рік.

            2.7. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку КНП СМР "Старосамбірська РЛ" у 2024р.

            2.8. Про внесення змін до рішення №1795 від 22.02.24 «Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік».

            2.9. Про затвердження Програми підтримки комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

            2.10. Про затвердження Програми відділення №1 Самбірського РВП ГУНП у Львівській області з забезпечення матеріально-технічної бази, покращення охорони публічного порядку та безпеки на території Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік.

            2.11. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік.

            2.12. Про внесення змін до Положення про загальний відділ виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

            2.13. Про затвердження Муніципального енергетичного плану Старосамбірської міської ради на період до 2030 року.

2.14. Про розгляд заяви гр.Шишлика Мар’яна Івановича, мешканця с.Созань щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.15. Про розгляд заяви гр.Пікелко Зіновія Вільгельмовича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.16. Про розгляд заяви гр.Дзюби Ярослави Миколаївни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.17. Про розгляд заяви гр.Юркевича Михайла Йосиповича, мешканця с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.18. Про розгляд заяви гр.Головчака Романа Володимировича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.19. Про розгляд заяви гр.Боровецького Володимира Володимировича, мешканця с.Великосілля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.20. Про розгляд заяви гр.Пігури Мирослави Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Пігури Максима Андрійовича.

2.21. Про розгляд заяви гр.Николин Галини Богданівни, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Николина Максима Романовича.

2.22. Про розгляд заяви гр.Бабича Василя Миколайовича, мешканця с.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Бабича Ігора Васильовича.

2.23. Про розгляд заяви гр.Лиманського Степана Андрійовича, мешканця с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.24. Про розгляд заяви гр. Щербана Руслана Богдановича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.25. Про розгляд заяви гр. Коліби Надії Климівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.26. Про розгляд заяви гр. Кінаш Ольги Михайлівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.27. Про розгляд заяви гр. Телепа Мар’яна Івановича, мешканця с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування бабусі Страдомської Ганни Миколаївни.

2.28. Про розгляд заяви гр. Муца Костянтина Костянтиновича, мешканця с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.29. Про розгляд заяви гр. Герик Галини Михайлівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

            2.30. Про виплату одноразової допомоги на поховання Бережної Вікторії Миколаївни.

            2.31. Про виплату одноразової допомоги на поховання Гриба Петра Петровича.

           2.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у зв’язку з набуттям права власності на житловий будинок.

2.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва зв’язку з набуттям права на земельну частку (пай).

2.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.37. Про вилучення земельної ділянки з користування для ведення особистого селянського господарства гр. Волянського М.М. в с.Біличі.

2.38. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в м. Старий Самбір, вул.Л.Галицького, № 2-Б, гр. Новосельському І.І.

2.39. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі в м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 2-В, гр. Шишці Р.З.

2.40. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

2.41. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.

2.42. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

2.43. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під господарськими дворами.

2.44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Ковальчук Я.І.

2.45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Ковальчук Ю.І.

2.46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Жидик М.В.

2.47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Дашко О.В.

2.48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Француз Я. Я.

2.49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Француз О.Я.

2.50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Вольський Н.В.

2.51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Янковська Л.А.

2.52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Хомич А.І.

2.53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Лешкович Я.І.

2.54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Цегенько В.Д.

2.55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Пупа Р.Р.

2.56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Коминар Л.І.

2.57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Бакай О.В.

2.58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Мрочко Н.П.

2.59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Волощак П.А.

2.60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Чекаса Р.М.

2.61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Земянський Ю.Т.

2.62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Медвідь І.О.

2.63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Трач І.І.

2.64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Сопільник Л.І.

2.65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Титух М.Р.

2.66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Курій П.І.

2.67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Барбілова О.Г.

2.68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Нанівська С.С.

2.69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Сигерич П.В.

2.70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  садівництва на території Старосамбірської міської ради гр. Лоїш О.П.

 

 

Міський голова                                              Ігор ТРУХИМ