Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

23/07/2024

Рішення сесії від 11.07.2024 № 2087 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється та щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бачинського В.Ю.»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

33 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 липня 2024р.                                м. Старий Самбір                          № 2087

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється та щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бачинського В.Ю.

Розглянувши заяву гр. Бачинського Володимира Юліановича, жителя м. Старий Самбір, вул.Зиблікевича,5, Самбірського району Львівської області, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» та щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с.Бачина Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області, відповідно до п.г.ч.1 ст.28, положень ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись ст.ст. 12, 19,20 Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» (код КВЦПЗ – 02.01) та щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2862га, з кадастровим номером 4625187400:07:001:0067 в с.Бачина Самбірського району Львівської області, що є у власності гр. Бачинського Володимира Юліановича .

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, зазначеної в п.1 цього Рішення та віднести вказану земельну ділянку до  земель «для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» (код КВЦПЗ – 02.01).

3. Гр. Бачинському Володимиру Юліановичу використовувати вищезазначену земельну ділянку у відповідності до цільового призначення та діючого законодавству.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин , природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова В. Гейник).

 

 

Міський голова                                                       Ігор ТРУХИМ