Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/09/2024

Розпорядження від 27.09.2024 № 118/02-06 «Про скликання 36 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27 вересня 2024р.                             м. Старий Самбір                   № 118 /02-06       

Про скликання 36 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

1. Скликати 36 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 08 жовтня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 36 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про створення сектору охорони культурної спадщини Старосамбірської міської ради.

2.4. Про внесення змін до рішення Старосамбірської міської ради від 24.11.2020 №16 «Про затвердження старост».

2.5. Про надання дозволу на розроблення проекту детального плану території.

2.6. Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі КНП СМР «Старосамбірська РЛ».

2.7. Про затвердження Програми «Подарунок від Святого Миколая» на 2024 рік.

2.8. Про затвердження Програми надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, Героїв Небесної Сотні з нагоди дня Захисників та Захисниць України на 2024 рік.

2.9. Про затвердження Програми придбання та вручення подарункових наборів з нагоди дня Святого Миколая.

2.10. Про затвердження Програми підтримки та розвитку Трудового архіву Добромильської міської територіальної громади.

2.11. Про внесення змін до Програми матеріальної підтримки громадян – жителів Старосамбірської територіальної громади на 2024 рік.

2.12. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік.

2.13. Про встановлення КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» тарифу на послуги з управління твердими побутовими відходами.

2.14. Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для бюджетних установ, організацій, інших споживачів та для населення м.Старий Самбір.

2.15. Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсу та призначення на посаду керівників закладів загальної середньої освіти, що належать до комунальної власності Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.16. Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням.

2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування будівель торгівлі гр. Бегей О.П.

2.20. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що підлягає передачі у власність шляхом продажу гр.Лоїшу Івану Володимировичу в с.Торгановичі, вул.Центральна,96

2.21. Про виділення земельної ділянки для можливого тимчасового зберігання відходів руйнації, які можуть утворитись внаслідок збройної агресії країни агресора на території Старосамбірської міської ради.

2.22. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

2.23. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі (магазин по продажу товарів сільськогосподарської продукції з надбудовою офісних приміщень) в м. Старий Самбір, вул. Л.Галицького, № 1 щ на території Старосамбірської міської ради гр. Ковальчаку А.Б.

2.24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі в м. Старий Самбір, вул. Л.Галицького, № 42/2 б на території Старосамбірської міської ради гр. Басарабу Б.Я.

2.25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту м. Старий Самбір, Самбірського району Львівської області.

2.26. Про розірвання договору оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, не витребуваних (нерозподілених, не успадкованих) земельних часток (паїв) на території Старосамбірської міської ради з ФГ «БІБ».

2.27. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що підлягає передачі у власність шляхом продажу Шишка Р.З. в м.Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 2«г» на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.28. Про надання дозволу на виправлення помилок при виготовленні технічної документації гр.Вітушинського В.В.

2.29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, гр. Бандура З.С.

2.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у зв’язку з набуттям права на земельну ділянку(пай).

2.31. Про розгляд заяви гр. Потоцької Натальї Дмитрівни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.32. Про розгляд заяви гр. Дикої Марії Михайлівни, мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.33. Про розгляд заяви гр. Фарило Івана Миколайовича, мешканця с.Стара Ропа щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.34. Про розгляд заяви гр. Топорович Катерини Григорівни, мешканки с.Воля щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.35. Про розгляд заяви гр. Ряпича Ігора Михайловича, мешканця с.Волошиново щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.36. Про розгляд заяви гр. Думича Дмитра Миколайовича, мешканця с-ща Стара Сіль щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.37. Про розгляд заяви гр. Місюка Василя Ігоровича, мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.38. Про розгляд заяви гр. Макар Ольги Миколаївни, мешканки с.Тиха щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування свекрухи Макар Катерини Василівни.

2.39. Про розгляд заяви гр. Кордис Тетяни Володимирівни, мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Кордиса Олександра Станіславовича.

2.40. Про розгляд заяви гр. Терефенко Надії Петрівни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Терефенка Деонизія Івановича.

2.41. Про розгляд заяви гр.Булія Юрія Івановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової матеріальної допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.42. Про розгляд заяви гр. Лесик Ганни Андріївни, мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Лесика Дмитра Михайловича.

2.43. Про виплату одноразової допомоги на поховання Боровецького Володимира Володимировича.

2.44. Про розгляд заяви гр. Пашко Іванни Михайлівни, мешканки с.Велика Лінина щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Пашка Богдана Івановича.

2.45. Про розгляд заяви гр. Петрівського Івана Богдановича, мешканця с.Воля щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

 

 

Секретар міської ради                                                              Ігор ЖУК

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення