Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/08/2024

Рішення сесії від 22.08.2024 № 2175 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення за межами населеного пункту на території Старосамбірської міської ради гр. Дашко О.В.»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

35 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 22 серпня 2024р.                              м. Старий Самбір                          № 2175

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення за межами населеного пункту на території Старосамбірської міської ради гр. Дашко О.В.

      Розглянувши заяву гр. Дашко Олесі Василівни, жительки с. Торчиновичі, Самбірського району Львівської області, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для індивідуального садівництва» за межами населеного пункту на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області, відповідно до п.г.ч.1 ст.28, положень ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись ст.ст. 12, 19,20 Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для індивідуального садівництва» (код КВЦПЗ – 01.05) площею 0,1200га, з кадастровим номером 4625155700:01:000:0417  за межами населеного пункту на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, що є у власності гр.Дашко Олесі Василівни .

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, зазначеної в п.1 цього Рішення та віднести вказану земельну ділянку до  земель «для індивідуального садівництва» (код КВЦПЗ – 01.05).

3. Гр. Дашко Олесі Василівні використовувати вищезазначену земельну ділянку у відповідності до цільового призначення та діючого законодавству.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин , природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони памяток, історичного середовища та благоустрою (голова В. Гейник).

 

 

Міський голова                                                       Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення