Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

23/10/2024

Рішення сесії від 08.10.2024 № 2214 «Про встановлення КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» тарифу на послуги з управління твердими побутовими відходами»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

36 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 жовтня 2024р.                             м. Старий Самбір                                 № 2214

Про встановлення КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» тарифу на послуги з управління твердими побутовими відходами

Розглянувши звернення директора КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір», керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 7, ст. 10, ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.26, ст. 33 Закону України «Про управління відходами», Постановою Кабінету міністрів України № 835 від 08.0.2023 року «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами», Постановою Кабінету міністрів України № 1031 від 26.09.2023 року «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послуги з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів», керуючись Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунальних послуг № 130 від 05.06.2018 року, з метою приведення тарифів до розміру економічно обґрунтованих витрат на послуги з управління відходами, Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» та ввести в дію з 01 січня 2025 року тарифи на послуги з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів у розмірі:

за 1 куб.м. для усіх споживачів 391,37 грн. з ПДВ;

для населення 27,72 грн. з ПДВ в місяць з однієї особи.

2. КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» забезпечити інформування споживачів про введення з 1 січня 2025 року нових тарифів на послуги з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів.

3. Визнати такими, що втратили чинність попередньо діючі тарифи для бюджетних установ, організацій, інших споживачів та населення м.Старий Самбір.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

Міський голова                                             Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: