Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

10/04/2023

Рішення сесії від 30.03.2023 № 1348 «Про надання  дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30 березня 2023р.                  м. Старий Самбір                          № 1348

Про надання  дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу

            Розглянувши заяву гр. Затварського Михайла Івановича жителя м. Старий Самбір вул.С.Бандери, 10/17 Самбірського району Львівської області про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м. Старий Самбір вул. Л.Галицького, 42 «з», керуючись ст.12, 127, 128 Земельного кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Надати дозвіл Старосамбірській міській раді на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0040 га з кадастровим номером 4625110100:03:004:0807  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Старий Самбір вул. Л.Галицького, 42 «з» Самбірського району, Львівської області, що підлягає продажу у власність Затварському Михайлу Івановичу.

2. Зобов’язати Старосамбірську міську раду замовити у відповідній ліцензованій організації виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки, зазначеної у п.1 цього рішення.

3. Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, зазначеної у п.1 цього рішення подати для затвердження на сесію Старосамбірської міської ради.

4. Громадянину Затварському Михайлу Івановичу сплатити авансовий внесок в рахунок оплати ціни земельної ділянки, зазначеної у п.1 цього рішення у розмірі 20% їх вартості, визначеної за нормативною грошовою оцінкою цієї ділянки.

5. Фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки здійснити за рахунок внесеного заявником авансу.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

            Міський   голова                                                Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення