Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

03.06.2024 14:59

Останній дзвоник у двох Старосамбірських школах пролунав 31 травня

665f029fbf657__IMG_1765.JPG

Адреса проведення події: вул. Шевченка


Свято Останнього дзвоника – це не лише завершення шкільного року, а й свято об’єднання, вдячності та надії на майбутнє. Воно нагадує нам про те, що кожен крок, яким ми крокуємо, віддзеркалює підтримку, яку ми отримуємо від наших Захисників, і те, що спільними зусиллями ми здатні змінювати світ навколо нас на краще.

Першими у Старому Самборі розпочали свято у опорному закладі загальної середньої освіти ім.Героя України Богдана Сольчаника, продовжили урочистості в закладі ЗСО №2.

Привітати школярів прийшли священнослужителі, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим та керівник відділу освіти Ольга Коваль. Голова громади привітав учнів зі святом та побажав одинадцятикласникам успішно здати іспити, а молодшим школярам набратися сил і гарно відпочити.

Цьогоріч у Старосамбірській громаді отримають  свідоцтво про базову середню освіту 204 учні 9 класу, 23 із них свідоцтво з відзнакою, 103 випускники закладів освіти отримають атестат про повну загальну середню освіту,  6 із них  це випускники, нагороджені срібною медаллю і 12 наших одинадцятикласників отримали атестат для випускників, нагороджених золотою медаллю.

Традиційні лінійки, підсумкові уроки – кожен заклад сам обирав цікавий формат свята. Єдиною умовою для всіх є дотримання безпеки під час заходів. Вже третій рік поспіль свято останнього дзвоника в Україні відбувається в умовах повномасштабної війни, яку розв'язала рф. 

Попри такі складні обставини, останній дзвоник залишається важливою подією для учнів, вчителів та батьків, символізуючи завершення ще одного навчального року й дає надію на мирне і спокійне літо.

IMG_1735.jpg IMG_1747.jpg IMG_1777.jpg IMG_1867.jpg IMG_9667.jpg IMG_9688.jpg IMG_9692.jpg IMG_9845.jpg IMG_9949.jpg