Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

09.05.2024 09:44

Привітання Старосамбірського міського голови Ігоря Трухима

663c74c409d69__зображення_viber_2024-05-09_09-41-19-724.jpg

Дорогі жителі Старого Самбора та гості міста!

Цьогоріч вперше Старий Самбір відзначає День міста не 22 травня, а саме сьогодні - 9 травня. Дуже прикро, що цей День маємо знову в час війни, і вже втретє - у час повномасштабної. 
Сьогодні ми не святкуємо гучно. У нас нема масових гулянь, концертів та фестивалів. Усе це - після остаточної перемоги. А зараз, у час, коли український фронт з усіх сил бореться, ми святкуємо у молитві за Україну та за воїнів. 
Багато наших старосамбірян стоять на обороні держави. Перш за все, вітання шлемо їм. Адже завдяки нашим землякам-захисникам Старий Самбір - куточок спокою та затишку для нас, місцевих, та для людей, які через війну покинули рідні домівки і проживають тут. 
Зараз Старий Самбір є надійним тилом. Ми єднаємось у прагненні перемоги. Від дітей і до літнього покоління працюємо задля України: плетемо маскувальні сітки, заливаємо окопні свічки, випікаємо смаколики, вишиваємо шеврони, пишемо мотивуючі листи, налагоджуємо міжнародну співпрацю з метою підтримки нашої держави в боротьбі. Усі разом малими, але міцними та стабільними кроками йдемо до Українського Великодня.
Нехай святий Миколай, який є покровителем нашого древнього прекрасного міста, дає нам здоров’я, стійкість, віру та наснагу в боротьбі за кращу долю як нашої громади, так і України!
Ігор Трухим, Старосамбірський міський голова.