Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

22.03.2024 10:15

Відбулася нарада зі старостами округів

65fd452548dec__IMG_20240321_100407.jpg

21 березня Старосамбірський міський голова Ігор Трухим провів нараду зі старостами старостинських округів по питаннях пожежної безпеки в громаді, благоустрою підпорядкованих територій та надання адміністративних послуг.

У нараді взяли участь старости округів, керівники відділів структурних підрозділів міської ради та представники ДСНС.

Начальник Самбірського управління ГУ ДСНС України у Львівській області Олег Хім’як озвучив питання налагодження співпраці в інформуванні населення щодо протипожежних заходів; наголосив про необхідність  проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо адміністративної відповідальності за спалювання сухої трави; висловив подяку за підтримку в роботі МПК Волошиново та Стара Сіль.           

Керівниками відділу ЦНАП та загального відділу ознайомлено старост округів стосовно нововведень у роботі з державними реєстрами, надання адмінпослуг у програмі «ВУЛИК»; вчиненні реєстрацій актів цивільного стану. Проінформовано про роботу в реєстрі територіальної громади, оформлення заповітів через програму Мегаполіс та можливість перегляду навчальних матеріалів по вчиненні нотаріальних дій старостами.

Присутні на нараді обговорили виробничі питання, що стосуються проведення місячника благоустрою в громаді та підготовки до Великодніх свят, організації толоки в старостинських округах, прибирання на кладовищах, ремонту та профілювання доріг комунальної власності; проведення озеленення та висадку молодих дерев.

Керівником відділу культури Піхо І.В. озвучено про підготовку  проведення у старостинських округах фестивалю духовної пісні та інтелектуального конкурсу для молоді.          

 

IMG_20240321_100426.jpg IMG_20240321_101929.jpg