Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

18.04.2024 15:24

Проведено нараду зі старостами округів та керівниками відділів

6621123439def__IMG_20240416_154607.jpg

Старосамбірський міський голова Ігор Трухим розширену нараду зі старостами округів, керівниками відділів Старосамбірської міської ради та представником центру зайнятості населення.

На нараді у середу, 17 квітня 2024 р. розглядались питання:

Про виконання доручення щодо організації роботи віддалених робочих місць. Доповідав керівник відділу ЦНАП В.ТРАЧ. Проінформував про роботу адміністраторів у програмі «ВУЛИК», позитивно відмітив старостинські округи В.Лінина, Тершів, Страшевичі.

Про роботу в реєстрах територіальної громади доповідав начальник загального відділу Ю.Леус. Проінформував про стан підключення до реєстру нерухомого майна; внесення відомостей в реєстр територіальної громади; проведення актуалізації даних громадян; зняття з реєстру померлих згідно свідоцтва про смерть.

Позитивно відмітив роботу старостинських округів в Страшевичах, Волошиново, Великосіллі та Старій Солі.

Про суспільно-корисні роботи доповідала керівник філії центру зайнятості Ж.Яськів. Повідомила про можливість залучити людей до проведення суспільно-корисних робіт в старостинських округах, а саме проведення ремонту укриттів та заготівлю дров.

Заслухано інформацію керівника Старосамбірського МВУЖКГ В.Дубея щодо підготовки до Великодніх свят, проведення благоустрою теритоій, прибирань біля адміністративних будинків в округах; організації робіт по прибиранню територій та роботи на кладовищах. Озвучено інформацію про наповнення вакансій на підприємстві та залучення нових працівників до робіт з благоустрою у селах територіальної громади.

У різному заслухали проблемні питання та пропозиції старост округів.

IMG_20240416_153148.jpg IMG_20240416_153222.jpg