Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

30.04.2024 09:34

Територіальні громади та ветеранські організації запрошують взяти участь у грантовій програмі від МОМ

663091507a338__stacked-hands-from-min.webp

Відбір громад та ветеранських організацій відбудеться на конкурсній основі. Відповідні заявки приймають до 10 травня.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує громади та ветеранські організації взяти участь у грантовій програмі, що фінансує Міністерство закордонних справ Японії.

Програма відбувається в рамках проєкту «Стійкі та інклюзивні громади в Україні» з метою згуртування українського суспільства та посилення стійкості місцевих громад через сприяння реінтеграції ветеранів, членів їхніх сімей та сімей загиблих у цивільне життя.

Просимо звернути увагу, що відбір громад та ветеранських організацій буде відбуватися на конкурсній основі шляхом подачі відповідних заявок до 10 травня.

Усі деталі та інструкції подачі заявки доступні за посиланнями – для громад, для ветеранських організацій/установ

У свою чергу стратегія Львівщини полягає у створенні умов для розвитку бізнесу та власних проектів. З цією метою проводять курси з грантрайтингу та проєктного менеджменту від благодійного фонду «Рокада» за підтримки УВКБ ООН у співпраці з Координаційним центром при Львівській ОВА. Деталі – за посиланням.

«На Львівщині зараз є чимало програм для вразливих категорій населення, людей старшого віку, людей з інвалідністю, ветеранів, дітей та підлітків, ВПО, сімей загиблих та тих, хто в полоні. Дякуємо усім, хто працює задля перемоги: міжнародним партнерам, громадським організаціям, працівникам Львівської ОВА», – наголосила керівниця Координаційного центру при Львівській ОВА, радниця начальника Львівської ОВА Галина Бордун.