Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

13.08.2024 10:19

Відбувся турнір з вуличного футболу серед дорослих на кубок міського голови

fb4a3c6a-71fe-4bd0-91af-b2eab5cf9111.jpg

11 серпня 2024 року в м.Старий Самбір відділом культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради спільно з ініціативними жителями м.Старий Самбір проведено турнір з вуличного футболу серед дорослих на кубок міського голови.

Змагання проводились на спортивному майданчику зі штучним покриттям біля адміністративного будинку Старосамбірської міської ради. Цікавий факт що наймолодшому учаснику змагань було 17 років, а найстаршому-57 років.Турнір видався надзвичайно цікавим та азартним. Футболісти повністю віддавалися грі. У результаті беззаперечними переможцем турніру стала команда "Високий замок", яка не програла жодної гри та забила найбільше голів.

До речі найрезультативнішим гравцем турніру став гравець цієї команди Дмитро Вацяк, який забив 14 голів. Друге місце посіли футболісти команди "КП" , які набрали стільки ж очок що і переможці , але поступилися їм по різниці забиті-пропущені голи. Третє призове місце за спортсменами вуличної команди "Затилля" .Найкращим воротарем турніру визнано гравця команди "Вулиця Лева Галицького" Ярослава Грицака, а найкращим гравцем турніру став гравець команди "Високий замок" Ігор Луць.

Всіх учасників турніру нагородили кубками , медалями, грамотами та спортивними призами. На завершення турніру батько Героя України Богдана Сольчаника, Зеновій Сольчаник вручив переможцям перехідний кубок імені Героя України Богдана Сольчаника, який до речі започаткував проведення турнірів з вуличного футболу. На завершення змагань, хлопці з осередку Українського козацтва, пригостили учасників турніру та гостей смачнючим кулішем, який приготували безпосередньо під час проведення змагань.

З ініціативи учасників турніру було зібрано кошти на підтримку ЗСУ у сумі понад 4000 грн.

816aabbb-7af4-44fb-a338-0e03ef1f0e0c.jpg