Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

23.08.2024 09:26

З Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

8688b5e6-9ce8-4bcb-aa1e-5dea3f32960c.webp

Шановна Старосамбірська громадо! Дорогі земляки!

Від імені Старосамбірської міської ради, виконавчого комітету, від себе особисто щиро вітаю вас з найбільшими державними святами нашого народу – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків – головний символ державності. Сьогодні Україна переживає найбільш важкі та драматичні виклики за всю свою історію. Тому у нинішній складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту.

Тож хочу насамперед привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу державність.

Закликаю пам’ятати тих Героїв, які життям заплатили і платять за наше мирне небо і спокій на рідній українській землі. Переконаний, що ми зможемо гідно пройти ці важкі часи і обов’язково переможемо.

Щиро бажаю усій громаді добра і миру, нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я свободи незалежної Української держави.

Старосамбірський міський голова Ігор Трухим