Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

26.09.2024 09:42

Проведено відкритий шашковий турнір на першість Старосамбірської ТГ

3c45ad4f-4cc1-484a-9478-2071328c5ea3.jpg

22.09.2024 року в м.Старий Самбір в шаховому клубі ім.І.Добрянського відділом культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради спільно з президентом міського шахового клубу Романом Бучковським з нагоди відзначення Дня шашок, проведено відкритий шашковий турнір на першість Старосамбірської ТГ.

У турнірі брали участь кращі гравці в класичні шашки нашої громади. У цікавій, чесній та напруженій боротьбі призерами змагань стали представники м.Старий Самбір. Перемогу за найбільшою кількістю набраних очок здобув Іван Найда. Друге місце посів Роман Бучковський і третє місце дісталось Надії Мельникович.

Всіх переможців нагороджено кубками, грамотами, медалями. А чарівні жінки-учасниці турніру отримали пам'ятні сувеніри. Не забули про наймолодше та найдосвіченіше покоління ,які приймали участь у змаганнях і були нагороджені пам'ятними грамотами. Висловлюємо вдячність головному судді змагань п.Анрдрію Берначику, який професійно відсудив шашковий турнір.Всі учасники змагань отримали багато позитивних емоцій і висловили бажання і надалі брати участь у подібних турнірах.

Тарас Зубальський