Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

14.10.2024 16:42

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту документа генеральний план міста Старий Самбір

5c1fc1a2-3fd2-47d4-9184-d063a7f5fbd9.jpeg

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення та повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування (містобудівна документація – генеральний план міста Старий Самбір Самбірського району Львівської області) та звіту про стратегічну екологічну оцінку від 11.10.2024 р.

Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі Еко Системи № № 24-07-8024-24.

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Генеральний план міста Старий Самбір Самбірського району Львівської області. Генеральний план розроблений на підставі рішення Старосамбірської міської ради від 25.02.2016р. №164 «Про розроблення (оновлення) генерального плану м. Старий Самбір».

Замовник: виконавчий комітет Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

Розробник: ТзОВ «Карпати Арх-Проект», 79039, м. Львів, вул. Генерала Юнаківа,18, тел. +380986122695, е-mail: karpaty.proekt@gmail.com. Директор – Фараджов Фарід Алескерович. Головний архітектор проекту – Литвин Володимир Васильович.

Генеральний план міста Старий Самбір розробляється з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, встановлення меж населеного пункту, а також з метою оптимальної функціональної організації поселення, яка має забезпечувати розвиток та реконструкцію міського поселення, найкращі умови проживання та праці.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Старосамбірська міська рада Самбірського району Львівської області.

Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення

Громадські обговорення проводяться з 14.10.2024-14.11.2024 року.

 

Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо) в процедурі громадського обговорення

Ознайомитися з матеріалами про стратегічну екологічну оцінку та матеріалами містобудівної документації можна на: Офіційному веб-сайті Старосамбірської міської ради та в незалежній електронній газеті "Старосамбірські вісті".

Надання письмових зауважень та пропозицій від громадян можуть подаватися в процесі громадського обговорення згідно строків процедури громадського обговорення в Старосамбірську міську раду за адресою: 82000, Львівська область, Самбірський район, м. Старий Самбір, вул. Л. Галицького, 40, каб. 401, 402. За даною адресою приймаються пропозиції громадськості щодо проєкту містобудівної документації , та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Посадові особи відповідальні за організацію розгляду пропозицій та зауважень громадськості:

- начальник відділу – головний архітектор відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства апарату Старосамбірської міської ради - В. В. Попович;

- провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства апарату Старосамбірської міської ради - М. І .Мартич.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

 

Дата проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

Громадські слухання відбудуться 08.11.2024 року.

Час проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) 15.00 год.

Місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

Місто Старий Самбір, Самбірського району Львівської області, зал засідань в адмінбудівлі міської ради, вул. Л. Галицького, 40.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Старосамбірська міська рада Самбірського району Львівської області, відділ містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства апарату Старосамбірської міської ради, Львівська область, Самбірський район, м. Старий Самбір, вул. Л. Галицького, 40, каб. 401, 402.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Письмові зауваження та пропозиції надавати за адресою: 82000, Львівська область, Самбірський район, м. Старий Самбір, вул. Л. Галицького, 40, каб. 401, 402, електронна адреса: sts.m.rada@ukr.net.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Львівська область, Самбірський район, м. Старий Самбір, вул. Л. Галицького, 40, каб. 401, 402.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Необхідності в проведенні транскордонних консультацій немає , так як об'єкт знаходиться на значній відстані від сусідніх кордонів.

Замовник/Уповноважена особа замовника:

Старосамбірська міська рада Самбірського району Львівської області/Трухим Ігор Станіславович


Додаток: звіт СЕО

77091ab4-df8f-4f6a-85a4-092bfc070444.jpg c18264e2-efe2-4e6e-ae04-3fb7eb1113c3.jpg 4bf7d3b3-f8a5-43a4-a30e-591cdfb46105.jpg 7167b5a0-c7d0-4139-ab63-8b000f40ceef.jpg