Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

03.01.2023 16:34

Привітали поважних довгожителів з днем народження

М_р-1024x768-756x321.jpg

На Старосамбірщині заведена добра традиція – вітати поважних довгожителів з днем народження, адже вони -  це історія нашої громади із життєвою мудрістю та багатим досвідом, незламністю, проявленою ще в роки юності під час воєнного лихоліття, у період післявоєнної відбудови країни. Зовсім небагато їх лишилося – наших сивочолих бабусь та дідусів, яким доля подарувала життєві випробування, довголіття і наснагу дочекатися сьогодення.

Сьогодні виповнилося 95 років Стрільцю Івану Васильовичу, 02.01.1928 р.н. мешканцю міста Старий Самбір. Привітав ювіляра Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

Довгожителі є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню. Дай їм Бог ще багато світлих днів і щасливих років”, – зазначив міський голова.

Першого січня свій 90 річний ювілей зустріли Піціль Стефанія Федорівна жителька села Великосілля та Осташ Катерина Теодорівна жителька села Сушиця.

З нагоди поважних дат до іменинників завітали сільські старости та працівники Старосамбірської міської ради.

На фото з ювілярами Сич Анатолій, Головчак Зіновій та керуючий справами виконавчого комітету Хітчак Володимир та керівник відділу соціального захисту Лисейко Іван.

Ювілярам подякували за невтомну працю, вручили подарунки та побажали міцного здоров’я, бадьорості, добра, щастя, щедрот з неба, миру, Божого благословення, довголіття і всіх земних благ. Іменинники, у свою чергу, залюбки поділилися спогадами про пережиті роки і висловили вдячність керівництву громади за вітання та щирі слова.

63b43cfe8bce2.jpg 63b43cfea00f7.jpg 63b43cfebc0b0.jpg