Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

07.08.2023 11:06

Втілюється проект «Повернення до формального та неформального викладання»

64d0a6889f78c__Музуй-науки-1-(1).jpg

Старосамбірська громада долучилася до реалізації проекту «Повернення до формального та неформального викладання й навчання в громаді для учнів і підлітків, у тому числі ВПО»

Діти Старосамбірського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України Б. Сольчаника відвідали Музей Науки Львів. Поїздка відбулась в рамках проєкту, який реалізує #Tech_StartUp_School за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Діти отримали незабутні враження від музею, у якому все можна спробувати та дослідити.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та відпочивати з користю. Дякуємо Відділу освіти Старосамбірської міської ради

 Учні ЗЗСОІ-ІІ ступенів села Великосілля 3 серпня побували у Музеї науки і Tech StartUp School у м.Львові завдяки проєкту UNICEF у співпраці з Департаментом освіти і науки Львівської ОДА та  відділом освіти виконавчого комітету Старосамбірської міської  ради.  Діти експерементували, досліджували різні явища, цікаво і пізнавально провели час.

Такий незвичний, вражаючий відпочинок мали учні Білицька гімназія 03 серпня завдяки проєкту, який реалізує Tech StartUp School за підтримки фонду ЮНІСЕФ в Україні, Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Відділу освіти виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

3 серпня 2023 учні ЗЗСО I-III ступенів  2 м.Старий Самбір відвідали Музей науки і Tech StartUp School у м. Львові завдяки проєкту UNISEF у співпраці з Департамент освіти і науки Львівської ОДА та ВІДДІЛ ОСВІТИ виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

Багато позитивних емоцій і вражень отримали учні ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Стрільбичі Старосамбірської міської ради Самбірського району, відвідавши Музей науки і Tech StartUp School у м.Львові завдяки проєкту UNICEF у співпраці з Департамент освіти і науки Львівської ОДА та ВІДДІЛ ОСВІТИ виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

#UNICEF

#Надолуження_освітніх_втрат

Вдалі літні канікули = відпочинок 🏝️+ навчання 🔬. 3 серпня 2023 учні Торгановицька гімназія Старосамбірської міської ради Самбірського району мали змогу відвідати Музей науки і Tech StartUp School у м.Львові завдяки проєкту UNICEF у співпраці з Департамент освіти і науки Львівської ОДА та ВІДДІЛ ОСВІТИ виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

#UNICEF_Ukraine

#Tech_StartUp_School

#Надолуження_освітніх_втрат

#Майбутнє_за_тобою

 

Ось такі відгуки представників закладів освіти бачимо у соціальних мережах після відвідування Музею науки і Tech StartUp School у м.Львові.

03-04 серпня 2023 року в рамках проєкту «Повернення до формального та неформального викладання й навчання в громаді для учнів і підлітків, у тому числі ВПО», який реалізує  Tech StartUp School за підтримки фонду ЮНІСЕФ в Україні 170 учнів 5-9 класів закладів освіти Старосамбірської територіальної громади безкоштовно відвідали дані заклади. Така форма організації літнього відпочинку дітей реалізована відділом освіти виконавчого комітету Старосамбірської міської ради. Із усіх дітей -  50% це діти ВПО та соціально незахищених категорій населення ( діти із малозабезпечених сімей, багатодітних сімей, діти-сироти).

За інформацією представників  Tech StartUp School далі будуть ще інші проєкти для обдарованих дітей, дітей, батьки яких загинули чи були учасниками  АТО та у війні з росією .

музей-науки-2.jpg музей-науки-3.jpg музей-науки-4-(1).jpg музей-науки-5-(1).jpg музей-науки-6-(1).jpg