Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20.09.2023 09:36

У Старому Самборі провели зустріч із сім’ями загиблих, полонених та зниклих безвісти Захисників

650a9522cd056__IMG_6530.JPG

У рамках роботи Координаційного центру з підтримки цивільного населення при Львівській ОВА у Старому Самборі відбулася зустріч з родинами військовослужбовців з числа загиблих, зниклих безвісти, полонених та поранених.

Організовано захід Львівською ОВА, Самбірською РВА та відділом соціального захисту Старосамбірської міської ради за сприяння Координаційного центру при ЛОВА. Такі зустрічі Львівська ОВА проводить з минулого місяця у різних районах.

19 вересня запланований захід провели у Старому Самборі. Метою зустрічі, яка відбувалася у форматі «питання-відповідь», було надання консультаційної підтримки сім’ям військовослужбовців. Запрошеним допомагали знаходити вирішення проблемних питань перший заступник начальника Самбірської РВА Павло Грабський, секретар Старосамбірської міської ради Ігор Жук, представники Офісу підтримки цивільного населення при Самбірській РВА, Пенсійного Фонду, соціального захисту та РТЦК та СП.

Серед питань, які обговорили: оформлення соціальних та пенсійних виплат для родин загиблих; питання комунікації родин зниклих безвісти з правоохоронними органами; проходження ВЛК та які особливості проведення ДНК-експертиз; алгоритм пошуку зниклих безвісти. Метою зустрічей є дієва допомога та надання якісних юридичних, соціальних та адміністративних послуги ветеранам, членам їхніх сімей та родинам полеглих воїнів, максимально мінімізуючи всі бюрократичні процедури.

Контакти та адреса офісів КЦ міст районного значення та центрів психосоціальної допомоги на карті: https://loda.gov.ua/project/57381

IMG_6530.jpg IMG_6532.jpg IMG_6534.jpg IMG_6536.jpg IMG_6537.jpg IMG_6540.jpg IMG_6542.jpg IMG_6545.jpg IMG_6547.jpg IMG_6548.jpg