Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01.11.2023 11:45

Оголошення про проведення громадських слухань

65421efa404ff__ГС-1024x576.jpg

Старосамбірська міська рада повідомляє, що з 02.11.2023 р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розробленої містобудівної документації та звітів про стратегічну екологічну оцінку:

  1. «Детальний план території земельної ділянки для будівництва ставка акумулюючої водвойми на території Старосамбірської тнриторіальної громади Самбірського району Львівської області ( за межами неаселеного пункту села Стрільбичі) на території Старосамбірської міської ради» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку» даної містобудівної документації. Даний проект містобудівної документації розроблений на підставі розпорядження Самбірської районної державної адміністрації від 23.07.2021 року №102. Замовником проекту є виконавчий комітет Старосамбірської міської рада Самбірського району Львівської області. Розробником проекту є: ФОП Дзюбинський Тарас Володимирович, ГАП Дзюбинський Тарас Володимирович.
  2. «Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 4625110100:03:005:0238) для будівництва склад-магазину по вул. Вітовського в м.Старий Самбір Самбірського району» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку» даної містобудівної документації. Даний проект містобудівної документації розроблений на підставі рішення Старосамбірської міської ради від 30.03.2023 року №1330. Замовником проекту є виконавчий комітет Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області. Розробником проекту є: ФОП Біловус Андрій Михайлович, ГАП Біловус Андрій Михайлович.

У зв’язку з воєнним станом в Україні ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації можна в адмінприміщенні Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області за адресою: 82000, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 40, каб.401. За вказаною адресою також приймаються  пропозиції громадськості щодо проектів містобудівної документації та звітів про стратегічну екологічну оцінку. Посадова особа виконавчого комітету Старосамбірської міської ради відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства апарату Старосамбірської міської ради Мартич М. І.

Пропозиції щодо містобудівних документацій та звітів про стратегічну екологічну оцінку подаються з моменту виходу цього повідомлення. Строк завершення прийому пропозицій – 04.12.2023 року.

Громадські слухання з приводу даного питання будуть проводитись 08.12.2023р.  об 15:00 год. в сесійному залі приміщення Старосамбірської міської ради за вказаною адресою. У випадку оголошення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» громадські слухання розпочнуться після оголошення сигналу «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ». 

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  “Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.