Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

06.11.2023 16:38

Міський голова провів нараду з керівниками

6549ea7f7db0e__IMG_20231106_091036.jpg

У понеділок, 6 листопада Старосамбірський міський голова Ігор Трухим провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів апарату міської ради та керівниками комунальних підприємств.

В процесі щотижневої наради було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, культури, економіки, освіти.

Під час наради керівники підрозділів звітували про проведену роботу та окреслили першочергові завдання, зокрема:

заслухано керівників комунальних підприємств про стан благоустрою, готовність до зимового періоду та початок опалювального сезону;

заслухано інформацію керівника відділу ЦНАП про виконану роботу з підключення віддалених робочих місць у старостинських округах до системи адміністративних послуг «Вулик»; заслухали інформацію про стан виплат відділом соціального захисту, а також звіт про роботу Служби у справах дітей.

озвучено підсумки проведення культурних заходів на території громади у жовтні місяці, про створення нового туристичного маршруту «Шляхами Богдана Сольчаника»; організацію фотоконкурсу «В об’єктиві Старосамбірщина» та підготовку до нових заходів.

Заслухано керівників медичних установ про поточний стан справ у підпорядкованих закладах громади.

Керівником юридичного відділу проінформовано присутніх про зміни та нововведення законодавства.

IMG_20231106_091003.jpg