Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

07.12.2023 09:26

Привітання міського голови з Днем місцевого самоврядування

657173e23f6f8__a691cd22e97d6916256f4735f3ea1f30.jpg

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники міської ради та старостинських округів, ветерани місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Сьогодні місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, проявом ініціативи людей. 
Це свято стосується кожного мешканця громади, адже разом ми вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові кожного села, селища та міста.

Повсякденними турботами громади переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань.

Нині ж, в умовах війни, перед органами місцевого самоврядування постійно постають нові випробування, які ніколи не доводилось вирішувати у мирному житті.

Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за самовіддану щоденну працю, активність у громадському житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Нехай розуміння і підтримка додають всім нам впевненості в найшвидшій Перемозі, допоможуть долати перешкоди і досягати бажаних результатів.

Бажаю мирного неба, міцного здоров`я,  злагоди, незламності духу та єдності на шляху розбудови Старосамбірської територіальної громади та рідної держави!

З повагою Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.