Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20.12.2023 15:01

Старосамбірщина на форумі «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

6582e5ca41359__IMG_9582.JPG

18 грудня відбувся регіональний форум, де підсумували проект «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» учасником якого були представники Старосамбірської міської ради.

Проект тривав в декілька етапів, де громади мали можливість для хорошої співпраці, комунікації, визначення потреб та формування планів реагування. Тривалість проекту - 9 місяців, в результаті міською радою було поповнено парк комунальної техніки для потреб громади – придбано трактор марки СКАУТ з лопатою відвалом. Сума грантових коштів становить 12 тисяч євро.

У підсумку окрім техніки нами було отримано новий практичний досвід, цікаво і пізнавально було дізнатися і про роботу в інших громадах, обмінятися ідеями.

Донором проекту є Уряд Канади, партнером – представництво IOM Ukraine – Міжнародної організації з міграції (МОМ). Реалізує проект ЗУРЦ – Західноукраїнський ресурсний центр.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до реалізації проекту та сподіваємося на продовження співпраці в інших цікавих заходах.

IMG_9529.jpg IMG_9532.jpg IMG_9534.jpg IMG_9551.jpg IMG_9669.jpg