Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1202 «Про надання  дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 грудня 2022 р                   м. Старий Самбір                   № 1202

Про надання  дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу

         Розглянувши заяви громадян Жовнір Віри Дмитрівни та Жовніра Дмитра Васильовича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок згідно додатку №1 , керуючись ст.12, 127, 128 Земельного кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Надати дозвіл Старосамбірській міській раді на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок згідно додатку на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області , що підлягає продажу у власність.

2. Зобов’язати Старосамбірську міську раду  замовити у відповідній ліцензованій організації виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок згідно додатку №1 на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

3. Звіт про експертну грошову оцінку земельних ділянок подати для затвердження на сесію Старосамбірської міської ради.

4. Гр. Жовнір Вірі Дмитрівні та Жовніру Дмитру Васильовичу сплатити авансовий внесок в рахунок оплати ціни земельних ділянок згідно додатку №1 у розмірі 20% їх вартості, визначеної за нормативною грошовою оцінкою цих ділянок . 

5. Фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки здійснити за рахунок внесеного заявником авансу.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

            Міський голова                                                  Ігор ТРУХИМ