Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

08/03/2024

Рішення сесії від 22.02.2024 № 1795 «Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

30 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 22 лютого 2024р.                               м. Старий Самбір                          № 1795

Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік

Керуючись ст. 26 «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом цивільного захисту України, постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 р. № 733 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 року № 488-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» враховуючи висновки комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Старосамбірська міська рада:

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити «Програму технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік» відповідно до додатку до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва ( голова комісії – Р.Лазірко).                 

 

 

   Міський голова                                               Ігор ТРУХИМ