Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

22/07/2024

Рішення сесії від 11.07.2024 № 2048 «Про вступ до місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Іноваційна платформа розвитку громад»»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

33  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 липня 2024р.                              м. Старий Самбір                          №2048     

Про вступ до місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Іноваційна платформа розвитку громад»

Керуючись Законом України ст.26 «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про асоціації органів місцевого самоврядування»  з метою посилення  співробітництва з міжнародними організаціями, інвестиційними фондами, регіональними структурами місцевого самоврядування іноземних держав, їх асоціаціями з метою залучення інвестицій  та впровадження передового досвіду самоврядування Європейських країн Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Вступити до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Іноваційна платформа розвитку громад».

2. Доручити міському голові Ігору ТРУХИМУ представляти раду в Асоціації органів місцевого самоврядування, голосувати на загальних зборах, приймати активну участь в роботі Асоціації, вчиняти інші дії, пов’язані з представленням інтересів громади в Асоціації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – депутат А.Борецький).

 

Міський голова                                                       Ігор ТРУХИМ