Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

18/05/2023

Рішення сесії від 11.05.2023 № 1416 «Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 травня 2023р.         м. Старий Самбір                 № 1416

Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради

Керуючись ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває у комунальній власності Старосамбірської міської ради, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX, Порядку  передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи звернення Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради від 26.04.2023 року №177, а також враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради та підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (додаток 1).
  2. Виключити з оренди приміщення №33 (згідно технічного паспорта) площею 15 кв.м на 1 поверсі в адміністративно-господарському комплексі за адресою: м.Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 40, що перебуває в оренді в Управлінні соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації відповідно до договору оренди нерухомого майна від 09.07.2021 року №01-07/21
  3. Внести відповідні зміни до договору оренди нерухомого майна з Управлінням соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації від 09.07.2021 року №01-07/21.
  4. Передати в оренду Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради (установа діяльність якої фінансується за рахунок місцевого і державного бюджетів) без проведення аукціону приміщення №33 (згідно технічного паспорта) площею 15 кв.м на 1 поверсі в адміністративно-господарському комплексі за адресою: м.Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40.
  5. Укласти договiр оренди нерухомого майна з Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради терміном на 5 років.
  6. Встановити орендну плату за користування нерухомим майном з Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради 1 гривню в рік за всю орендну площу.
  7. Відділу архітектури містобудування, комунальної власності та житлово-комунального господарства Старосамбірської міської ради внести інформацію про об'єкт оренди до ЕТС у порядку, передбаченому ч.4 ст.6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

         

 

 Міський голова                                               Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: