Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

18/05/2023

Рішення сесії від 11.05.2023 № 1417 «Про затвердження переліку другого типу об’єкту оренди комунальної власності, які перебувають на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 травня 2023р.           м. Старий Самбір           № 1417

Про затвердження переліку другого типу об’єкту оренди комунальної власності, які перебувають на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради

Керуючись ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває у комунальній власності Старосамбірської міської ради, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX, Порядку  передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна, враховуючи звернення відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради від 01.05.2023 року №101/01-14, а також враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити перелік другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (додаток 1).
  2. Орендодавцем, об’єктів комунальної власності, які включені до переліку другого типу даним рішенням, визначити відділ культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради (код ЄДРПОУ 44750247).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

 

      Міський голова                                         Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: