Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

10/04/2023

Рішення сесії від 30.03.2023 № 1331 «Про надання згоди на списання комунального майна»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30 березня 2023р.              м. Старий Самбір                      № 1331     

Про надання згоди на списання комунального майна

Відповідно до статтей 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 327 Цивільного кодексу України, враховуючи клопотання старост, розглянувши акт обстеження (технічний висновок) ТОВ «Укрсервіс М», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на списання майна з балансу основних засобів та інших необоротних матеріальних активів у зв’язку з непридатністю до подальшого використання та неможливістю відновлення шляхом ремонту, відповідно поданих документів (перелік об’єктів комунальної власності, що пропонуються до списання, технічний висновок) згідно з додатком 1.

2. Постійно діючій комісії підготувати Акт на списання відповідного майна.

3. Доручити начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності Старосамбірської міської ради Радзієвській О.М. провести списання матеріальних цінностей відповідно до акту.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

 

   Міський голова                                          Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення