Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

10/04/2023

Рішення сесії від 30.03.2023 № 1335 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду під опорами повітряних ліній електропередачі напругою 35-110 кВ на території  Старосамбірської  міської  ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30 березня 2023р.                 м. Старий Самбір                 № 1335

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду під опорами повітряних ліній електропередачі напругою 35-110 кВ на території  Старосамбірської  міської  ради

       Розглянувши заяву приватного акціонерного товариства «Львівобленерго» про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування електричних опор напругою 35-110 кВ (КВЦПЗ-14.02 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної  енергії) на території Старосамбірської міської ради згідно переліку, що додається, відповідно до п.г.ч.1 ст.28, положень ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись ст.ст.. 12, 93, 123, 186 Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл приватному акціонерному товариству «Львівобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування електричних опор напругою 35-110 кВ (КВЦПЗ-14.02 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної  енергії) на території Старосамбірської міської ради згідно переліку, що додається (додаток 1).

2. Приватному акціонерному товариству «Львівобленерго» розроблений проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування електричних опор напругою 35-110 кВ (КВЦПЗ-14.02 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної  енергії) на території Старосамбірської міської ради згідно переліку, що додається (додаток 1) подати на затвердження сесії міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення