Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1207 «Про звіт директора КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» за роботу підприємства у 2021-2022 роках»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                        м. Старий Самбір                          № 1207

Про звіт директора КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» за роботу підприємства у 2021-2022 роках

Заслухавши та обговоривши звіт директора комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» В. Дубея про господарську діяльність підприємства за 2021-2022 роки, враховуючи пропозиції та зауваження міського голови І.Трухима, постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, у відповідності до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,-

            ВИРІШИЛА:

1. Звіт директора комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» В. Дубея про господарську діяльність підприємства за 2021-2022 роки взяти до відома.

2. Роботу комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» за 2021-2022 роки визнати задовільною.

3. Рекомендувати керівнику КП «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір»:

3.1. продовжити роботу щодо організації збору та вивезення твердих побутових відходів на території Старосамбірської територіальної громади, зокрема активізувати процес укладання договорів з мешканцями громади та суб’єктами підприємницької діяльності;

3.2. забезпечити належне утримання та розширення мережі контейнерних майданчиків для роздільного збору сміття;

3.3. забезпечити належне функціонування міського сміттєзвалища;

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

 

 

Міський голова                                                   Ігор Трухим