Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1211 «Про звіт тимчасово виконуючого обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірська РЛ» щодо виконання фінансового плану та роботу підприємства у 2022 році»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.               м. Старий Самбір                     № 1211     

Про звіт тимчасово виконуючого обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірська РЛ» щодо виконання фінансового плану та роботу підприємства у 2022 році

            Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», частини 1 статті 24 Господарського Кодексу України, Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Старосамбірської міської ради, затвердженого рішенням 11 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 23.09.2021 року № 763, Старосамбірська міська рада :

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити звіт про виконання фінансового плану КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» у 2022 році (додається).

2. Звіт тимчасово виконуючого обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» В.Корольчука про господарську діяльність підприємства у 2022 році взяти до відома.

3. Тимчасово виконуючому обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» В.Корольчуку забезпечити:

3.1. виконання основних показників фінансового плану КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» у 2023 році;

3.2. реалізацію вимог чинного законодавства щодо державної політики у сфері охорони здоров’я на території Старосамбірської територіальної громади.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голови комісій – депутати Р.Лазірко та С.Горбовий).

 

 

            Міський голова                                          Ігор ТРУХИМ