Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1215 «Про вилучення земельної ділянки з користування для ведення особистого селянського господарства гр. Лисак В.С. с.Спас»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                         м. Старий Самбір                          № 1215

Про вилучення земельної ділянки з користування для ведення особистого селянського господарства гр. Лисак В.С. с.Спас

Розглянувши заяву громадянина Лисака Володимира Степановича, мешканця с. Спас, про вилучення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  в с.Спас, Старосамбірської міської ради, керуючись ст.12, 122, 123, 140, 141, 142 Земельного кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Вилучити з користування громадянина Лисака Володимира Степановича земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,06 га в ур.«Звіроферма» та площею 0,10 га в ур. «За городами» в с. Спас Старосамбірської міської ради та зарахувати їх до земель запасу (землі сільськогосподарського призначення).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ