Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1216 «Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                            м. Старий Самбір                          №1216

Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва

Розглянувши заяви громадян, згідно додатку №1, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно до п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12,81 Земельного кодексу України, Закону України 899-IV, чинний, поточна редакція від 01.01.2019, «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Старосамбірська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Старосамбірської міської ради громадянам згідно додатку №1 із земель сільськогосподарського призначення.

2. Громадянам, зазначеним у додатку №1 до даного рішення, виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати для затвердження на чергову сесію Старосамбірської міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: