Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1217 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення Бачинському Я.М.»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я                                                                        

від 21 лютого  2023р.                                   м. Старий Самбір                          № 1217

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення Бачинському Я.М.

Розглянувши заяву гр. Бачинського Ярослава Миколайовича, жителя с. Бачина, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в с. Торчиновичі, вул. Центральна, 188, прим.3, керуючись ст. 12, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада -

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бачинського Ярослава Миколайовича орієнтовною площею 0,05 га для обслуговування нежитлового приміщення в с. Торчиновичі, вул. Центральна, 188, прим.3 на території Старосамбірської міської ради.

2.Гр. Бачинському Ярославу Миколайовичу розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в с.Торчиновичі, вул. Центральна, 188, прим.3 на території Старосамбірської міської ради погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ