Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

27/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1224 «Про затвердження Програми підготовки до продажу земельних ділянок несільсько-господарського призначення на території Старосамбірської міської ради на 2023 рік»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                     м. Старий Самбір                 №1224

Про затвердження Програми підготовки до продажу земельних ділянок несільсько-господарського призначення на території Старосамбірської міської ради на 2023 рік

Відповідно до ст.ст. 127, 128 Земельного кодексу України, Закону України «Про оцінку земель», п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи пропозиції членів постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити Програму підготовки до продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення на 2023 рік (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

          Міський голова                                                     Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: