Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1228 «Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                  м. Старий Самбір                          № 1228

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель

Розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Агро Л В Лімітед», в особі представника Вальчука Віктора Володимировича, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у виробничих масивах, що знаходяться в обробітку ТОВ «Агро Л В Лімітед», відповідно до ст.ст..12, 123 Земельного кодексу України, ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада, -

            ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл Старосамбірській міській раді на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у виробничих масивах, що знаходяться в обробітку ТОВ «Агро Л В Лімітед» за межами населеного пункту с.Страшевичі Старосамбірської міської ради.

2. Доручити Старосамбірському міському голові І.Трухиму замовити від імені Старосамбірської міської ради виготовлення документацій із землеустрою, зазначених в п. 1 даного рішення за рахунок коштів, не заборонених діючим законодавством.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ