Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1236 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023 р                                   м. Старий Самбір                          № 1236      

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

Відповідно до п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 201 Земельного кодексу України, Закону України «Про оцінку земель» та враховуючи висновки і пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою Старосамбірська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Бачина, с.Торгановичі, які знаходяться на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2. Міському голові І.Трухиму замовити в ліцензованій землевпорядній організації виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с.Бачина, с.Торгановичі, які знаходяться на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

3. Після розроблення подати технічну документацію на затвердження в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою ( голова комісії – депутат В.Гейник ).

 

 

Міський голова                                                             Ігор ТРУХИМ