Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1240 «Про затвердження грошових добових норм витрат на харчування учасників спортивних змагань різного рівня та норм витрат для нагородження переможців та призерів міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                               м. Старий Самбір                      № 1240

Про затвердження грошових добових норм витрат на харчування учасників спортивних змагань різного рівня та норм витрат для нагородження переможців та призерів міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів

Розглянувши проект рішення «Про затвердження грошових добових норм витрат на харчування учасників спортивних змагань різного рівня та норм витрат для нагородження переможців та призерів фізкультурно-оздоровчих заходів» , відповідно до статті 40, пункту 3 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 06 лютого 1992 року №63 «Про впорядкування фінансування та матеріального забезпечення у галузі спорту», від 02 лютого 2011 року №98 «Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів», зі змінами, та від 18 вересня 2013 року №689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівнів», зі змінами, наказів Міністерства молоді та спорту України від 27 січня 2014 року №144 «Про затвердження норм витрат на нагородження переможців та призерів спортивних змагань державного рівня» та від 09 лютого 2018 року №617 «Про затвердження Положення про порядок організації проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників», з метою соціального захисту спортсменів, тренерів та інших учасників міських, обласних та всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів, Старосамбірська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити:

1.1. Порядок забезпечення грошовими добовими нормами витрат на харчування учасників спортивних змагань місцевого, обласного та всеукраїнського рівня за рахунок коштів бюджету Старосамбірської міської територіальної громади, згідно з додатком 1;

1.2. Грошові добові норми витрат на харчування учасників спортивних змагань місцевого, обласного та всеукраїнського рівня згідно з додатком 2;

1.3. Норми витрат на нагородження переможців та призерів міських  фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів згідно з додатком 3.

2. Витрати, пов’язані з участю спортсменів, тренерів Старосамбірської міської територіальної громади, інших учасників в обласних та спортивних змаганнях різного рівня і навчально-тренувальних зборах з підготовки до них, здійснювати відповідно до даного рішення.

3. До участі в організації і проведенні міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів залучати учнів шкіл Старосамбірської ТГ, вихованців Старосамбірської ДЮСШ, працівників медичної сфери та жителів громади.

4. Витрати на проведення міських заходів, участі спортсменів, тренерів Старосамбірської територіальної громади у спортивних змаганнях різного рівня і навчально-тренувальних зборах з підготовки до них, здійснювати у межах асигнувань, передбачених у бюджеті Старосамбірської територіальної громади на розвиток фізичної культури і спорту, відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів у Старосамбірській територіальній громаді.

5. Учасникам спортивних заходів відшкодовуються витрати на проживання, виплату грошових добових норм витрат на харчування, проїзд до місця проведення змагань та у зворотному напрямку, інші витрати згідно з чинним законодавством.

 6. Контроль за виконанням цього рішення покласти постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

 

Міський голова                                          Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: