Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1241 «Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                                м. Старий Самбір                          № 1241

Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради

Керуючись ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває у комунальній власності Старосамбірської міської ради, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX, Порядку  передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи звернення управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбрської міської ради від 26.01.2023 року №30, а також звернення служби у справах дітей виконавчого комітету Старосамбрської міської ради від 26.01.2023 року №21/01-18, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради та підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (додаток 1).
  2. Передати в оренду, без проведення аукцiону:

- нерухоме майно управлінню соціального захисту виконавчого комітету Старосамбрської міської ради, яке знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 40 (каб.№29; №30; №38, 1 поверх, площею 35,1 кв.м.,) для розміщення установи діяльність якої фінансується за рахунок місцевого і державного бюджетів;

  1. Укласти договiр оренди нерухомого майна з управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбрської міської ради терміном на 5 років.
  2. Встановити орендну плату за користування нерухомим майном з управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбрської міської ради 1 гривню в рік за всю орендну площу.
  3. Передати в оренду, без проведення аукцiону:

- нерухоме майно службі у справах дітей виконавчого комітету Старосамбірської міської ради, яке знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 40 (каб.№28, 1 поверх, площею 10,5 кв.м.,) для розміщення установи, діяльність яких фінансується за рахунок місцевого і державного бюджетів;

  1. Укласти договiр оренди нерухомого майна з службою у справах дітей виконавчого комітету Старосамбірської міської ради терміном на 5 років.
  2. Встановити орендну плату за користування нерухомим майном з службою у справах дітей виконавчого комітету Старосамбрської міської ради 1 гривню в рік за всю орендну площу.
  3. Відділу архітектури містобудування, комунальної власності та житлово-комунального господарства Старосамбірської міської ради внести інформацію про об'єкт оренди до ЕТС у порядку, передбаченому ч.4 ст.6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

                   

 

 

                    Міський голова                                               Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: