Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1257 «Про затвердження Програми «Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 рік»»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023р.                 м. Старий Самбір                          № 1257   

Про затвердження Програми «Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 рік»

Відповідно до п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» та з метою соціального захисту та соціальної підтримки осіб, які потребують сторонньої допомоги шляхом надання якісних соціальних послуг, Cтаросамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму «Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 рік».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва  (голова комісії – депутат Р.Лазірко)

 

            Міський  голова                                                    Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: