Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

28/02/2023

Рішення сесії від 21.02.2023 № 1269 «Про затвердження Програми співфінансування програм, проектів та мікропроектів підтримки місцевих ініціатив Старосамбірської міської територіальної громади та громадських організацій у 2023 році»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 лютого 2023 р                             м. Старий Самбір                          № 1269

Про затвердження Програми співфінансування програм, проектів та мікропроектів підтримки місцевих ініціатив Старосамбірської міської територіальної громади та громадських організацій у 2023 році

            Відповідно до статті п. 22 статті 26 та п.1 статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, Старосамбірська міська рада

 

         ВИРІШИЛА:

 

         1. Затвердити Програму співфінансування програм, проектів та  мікропроектів підтримки місцевих ініціатив Старосамбірської міської територіальної громади та громадських організацій  у 2023 році (додається).

2. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

 

Міський голова                                                   Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: