Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

26.07.2024 09:23

У Старому Самборі відзначили День медика

66a3417e6c225__8-1024x683.jpg

Напередодні професійного свята медичних працівників у Старосамбірській громаді урочисто подякували за роботу представникам лікарської професії. 

Урочистості з нагоди Дня медика відбулися 24 липня у Центрі культури і дозвілля Старого Самбора.

Втретє цей день ми зустрічаємо в умовах повномасштабного вторгнення російських окупантів. Тож на початку заходу всі присутні вшанували хвилиною пам’яті полеглих медиків.

Помолились, щоб лікарям дав Господь мудрість діяти правильно, щоб своєю дбайливістю щирістю і добрим ставленням вони пробуджували надію в хворих отці Святомиколаївської церкви Іван Білик та Михайло Николин.

Привітати з професійним святом і вручити нагороди працівникам колективів первинної і вторинної ланки медицини Старосамбірської громади прийшли міський голова Ігор Трухим та керуючий справами Володимир Хітчак. Голова громади подякував медикам за відданість професії, за порятунок життя і здоров’я людей та побажав впевненості в майбутньому, мирного неба, затишку й тепла в їхніх родинах.

Вітали медичних працівників і очільниці первинної та вторинної галузі Марта Галевич та Мар’яна Юрчак, вони висловили колегам  вдячність  за щоденну працю, розуміння і витримку, щоб незважаючи на всі труднощі, не вигоряли на роботі, несли у свої сім’ї гармонію і позитив.

Медики громади отримали в цей день почесні грамоти та подяки від міської ради обласного і районного керівництва, профспілок.

  Кузьмин Марія   

08a637f4-87b9-420b-85c6-13797fde84a3.jpg