Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

22.10.2024 09:52

Участь у медичному конгресі "Вакцинація. Безпечна нація"

9c6c553b-2113-4a73-ab69-cd0efe6216f8.jpg

Вакцинація. Безпечна нація - на таку тему відбувся MEDCONGRESS у Львові, організований 18 жовтня Львівським обласним Центром контролю та профілактики хвороб за підтримки UNICEF.

Конгрес мав на меті виявити бар’єри та причини недовіри до вакцинації у суспільстві. До заходу долучилися представники влади, освіти, медицини та духовенства. Участь у конгресі взяли представники Старосамбірської громади.

Актуально про вакцинацію, як питання нацбезпеки; партнерство керівників закладів охорони здоровʼя, освіти та місцевої влади у вирішенні проблем, пов'язаних з вакцинацією населення; безпечне освітнє середовище для кожного.

Спікерами Конгресу були представники влади, духовенства, бізнесу, керівники закладів охорони здоровʼя та освіти. Це одна з найактуальніших тем сьогодення, оскільки питання вакцинації - це відповідальність кожного з нас за наше здоровʼя, здоровʼя наших дітей та суспільства в цілому.

Загалом, у межах MEDCONGRESS проблема вакцинації була розглянута з різних позицій і обговорена в ході наступних панелей:

  • Роль керівників закладів охорони здоровʼя у питаннях вакцинації.
  • Бізнес: чи створює вакцинація додану вартість у компаніях. Як мотивувати: від керівника до двірника.
  • Позиція релігійних спільнот у питаннях вакцинації.
  • Вакцинація в закладах освіти. Безпечне освітнє середовище для кожного. Роль вакцинації в інклюзії.

Висловлюємо подяку Львівському обласному центру контролю та профілактики хвороб за бездоганну організацію заходу та можливість долучитися до обговорення та спільного пошуку рішень надважливих проблем.

8de09152-e38f-4e1d-ae54-c39a2a9370cc.jpg 4bb9eb6f-bc5b-467f-b8f8-1a7ce2d68e2b.jpg