Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

10.07.2023 10:50

Цивільний захист

657ad43c746cd__ЦЗН.JPG

Цивільний захист – це навички, які варто освоїти цивільному населенню для власного захисту у надзвичайних ситуаціях.

Під час війни особливо важливо знати порядок дій в екстремальних умовах, опанувати самооборону, домедичну допомогу та мінну безпеку. 

Цивільний захист — це функція держави, спрямована на захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період.

Інформація щодо місць розташування споруд цивільного захисту на території міста Старий Самбір. Перелік.

Пункт незламності м.Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 40. Адміністративне приміщення Старосамбірської міської ради. Детальніше.

Документи:

Розпорядження від 18.09.2023 № 121/02-06 «Про План дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій при ураженні об’єктів критичної інфраструктури»

Рішення сесії від 14.12.2023 № 1526 «Про затвердження Програми приведення у готовність укриттів для учасників освітнього процесу закладів освіти Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік»

Виконком

Інформація про структурні підрозділи та контакти виконкому. Ви можете написати електронне звернення до муніципалітету онлайн, і воно буде розглянуте так само, як написане на папері.