Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1168 «Про затвердження Програми відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2023 рік»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 грудня 2022р.                                             м. Старий Самбір                              1168

Про затвердження Програми відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2023 рік

            У відповідності до ст.91 Бюджетного Кодексу України, Законів України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про жертви нацистських переслідувань», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», «Про охорону дитинства», керуючись статтями 25, 26, п.3 ч.4 ст.42, частинами 1-3 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

 

            ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним (залізничним) транспортом на 2023 рік (додається).
  2. Затвердити Порядок відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Старосамбірської територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2023 рік (додається).
  3. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

 

Міський голова                                                        Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: